Η φιλοσοφία μας Επικοινωνία

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Οπτικά Φελόνης
Samsung Apps
Starbucks
Panmedia
Balkans Beyond Borders
Τελευταίες Ειδήσεις
ΟΙΕΛΕ: Μήνυση κατά Μπαμπινιώτη
(Αναρτήθηκε στις 11/05/2012)

ΟΙΕΛΕ
Μήνυση κατά Μπαμπινιώτη

Μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος κατέθεσαν εναντίον του υπ. Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί (ΟΙΕΛΕ), ενώ ζητούν να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος κατέθεσαν εναντίον του υπ. Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί (ΟΙΕΛΕ), ενώ ζητούν να απομακρυνθεί από τη θέση του. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι παρά την προεκλογική περίοδο, ο υπουργός αποδέχθηκε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους υπέρ της ένταξης των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο ενιαίο μισθολόγιο των συναδέλφων τους στο Δημόσιο, με τις ανάλογες περικοπές στους μισθούς τους. Ο κ. Μπαμπινιώτης ωστόσο δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να τους προστατέψει από ατομικές συμβάσεις που θα τους ζητούσαν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.


ΟΙΕΛΕ: Για πιθανή παραποίηση δημόσιου εγγράφου, πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση μηνύεται ο Υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης

ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑ ΝΟΘΕΥΣΗΣ, ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ MHNYΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΕΛΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕ Η ΟΙΕΛΕ


Η ΟΙΕΛΕ παράθεσε σήμερα συνέντευξη τύπου για το ζήτημα της γνωμοδότησης Μπαμπινιώτη. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ανάφεραν πως προχώρησαν σε μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Παιδείας για πιθανή παραποίηση δημόσιου εγγράφου, πλαστογραφία δια νόθευσης, ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος, καθώς ο Υπουργός Παιδείας, στη σπουδή του να υπογράψει τη γνωμοδότηση, ώστε να εξυπηρετήσει την επιχειρηματική ομάδα στην οποία και ο ίδιος, ως Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, ανήκει, παραβίασε το νομικό πλαίσιο. Επίσης, πληροφόρησαν πως ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να απομακρύνει από τη θέση του τον Υπουργό Παιδείας, διότι τη χρησιμοποιεί, ώστε να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα.

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία.

ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ 1

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 2

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 3

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 4

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 5